Corina Dănilă, diagnosticată cu vitiligo: “Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa”


Corina Dănilă este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare din România. Vedeta, care va împlini 50 de ani în ianuarie, are o carieră de aproape 30 de ani în televiziune. 


Recent, actrița și realizatoarea de televiziune a mărturisit că a fost diagnosticată cu vitiligo, o boală autoimună care face ca pielea să se decoloreze. 

Pentru a o ține sub control, vedeta face unele sacrificii. „Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolet”, a declarat Corina într-un interviu pentru revista Viva!

Întrebată care este lucrul care o face cu adevărat fericită în momentul de față, Corina Dănilă a amintit-o pe fiica ei și a mai spus că adoră să audă aplauzele celor din sală atunci când termină un spectacol. 

Rianna, fiica Corinei Dănilă, este o tânără superbă, iar la sfârșitul anului și-a sărbătorit majoratul. Deși este extrem de discretă când vine vorba de viața persoanală, Corina a făcut totuși o excepția cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. Vedeta a postat o fotografie și un mesaj emoționant pentru Rianna, pe contul de Instagram. 

Rianna este fiica Corinei Dănilă și a omului de afaceri Norris Măgean. Cei doi au divorțat în 2009, când fetița avea doar 5 ani.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Ne dăm în cărți

  • Corina Dănilă, diagnosticată cu vitiligo: “Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa”

related posts

Modifică setările cookies