Corina Dănilă s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru prima data. Ce și-a făcut la față și cum arată acum vedeta


Corina Dănilă este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Este un profesionist desăvârșit, o actriță talentată și o femeie frumoasă.


Recent, vedeta și-a anunțat fanii pe contul de Instagram că a venit vremea să își facă anumite intervenții estetice, mai precis o intervenție cu acid hialuronic la nivelul feței:

"Mă bucur că m-am lăsat convinsă (în sfârșit!! ????) de @dr.ina.petrescu , un profesionist desăvârșit, o femeie caldă, amuzantă și reconfortantă (și, pe deasupra, o bună prietenă!! ❣), pentru a-mi face o primă intervenție cu acid hialuronic! După cum știți, sunt fără ..."îmbunătățiri"! ???? Dar... vine o vreme pentru toate! Mulțumesc, draga mea!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mulțumesc!

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila) on

Cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare au fost extrem de încâtanți veste și i-au transmis vedetei numai mesaje frumoase: "Ești frumoasă, talentată și sinceră", "Ești f frumoasă si ok pt vârstă ta!", "Ce frumoasă".

Sursă foto: Instagram

  • Corina Dănilă s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru prima data. Ce și-a făcut la față și cum arată acum vedeta

related posts

Modifică setările cookies