Coșmarul româncei căsătorite cu un fotbalist celebru: „Banii n-aduc fericirea!”


Brașoveanca Rafaella Szabo (29 de ani) e de mult timp partenera de viață a unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști belgieni, Axel Witsel.


În urmă cu doi ani, pe vremea când locuiau în China, cei doi au trecut printr-o experiență traumatizantă cu fiica cea mare a cuplului.

În ciuda faptului că soțul ei avea un salariu colosal (18 milioane de euro pe an) la echipa Tianjin Quanjian, românca s-a lovit de o problemă cu totul neașteptată, legată de sistemul de sănătate din China. Episodul a fost relatat cu lux de amănunte de fotbalistul care în prezent evoluează în Germania, la Borussia Dortmund.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafaella Szabo Witsel (@r_babyberry) on

Fiica mea cea mare, Mai-Li, a avut o boală intestinală foarte dureroasă, dar în spitalele internaționale din oraș nu aveau echipamentele necesare pentru a o trata. Situația era delicată și putea deveni periculoasă, așa că am decis să merg la un spital chinezesc.

Aici am găsit ceva ireal, la intrare am luat un bon de ordine și am stat la coadă aproape trei ore, până la două sau trei noaptea. La ora trei m-am întors acasă cu fiica cea mică, Evy, iar soția a rămas în spital cu Mai-Li. După această experiență i-am spus soției că ne vom întoarce în Europa pentru că banii n-aduc fericirea”, a relatat Witsel într-un interviu acordat în presa germană.

Povestea de iubire dintre celebrul jucător şi Rafaella (pe jumătate româncă, pe jumătate maghiară) a început în urmă cu 12 ani, în Belgia, în perioada în care Witsel juca la Standard Liege.

Tot la Liege s-a desfăşurat şi nunta celor doi, în 2015, ocazie cu care şi-au botezat şi prima fetiță, pe Mai-Li, care la acea vreme avea două luni. 

Rafaella s-a născut la Brașov și a plecat de mică împreună cu familia în Belgia, dar are în continuare rude în România, în zona Brașovului. Ca urmare, Axel Witsel a fost văzut de mai multe ori petrecându-și vacanțele în țara noastră, în special în stațiunile de pe Valea Prahovei.

  • Coșmarul româncei căsătorite cu un fotbalist celebru: „Banii n-aduc fericirea!”

related posts

Modifică setările cookies