Cosmin Stan și Adrian Nartea, la The Color Run Kaleidoscope Tour


Echipa Fundației Hope and Homes for Children a alergat sâmbătă, 28 mai, la cea mai colorată cursă de pe planetă, pentru ca 7 frați din judetul Neamț să poată rămâne alături de familie și departe de orfelinat. 


“Din cauza condițiilor grele de locuit, cei mici sunt în pericol de a fi luați de lângă mama și tatăl lor și instituționalizați. Pentru că locul copiilor este alături de familie, luptăm să construim o casă pentru ca acești 7 copii să poată astfel rămâne împreună”, afirmă Robert Ion, Director de Fundraising & Comunicare Hope and Homes for Children România.

Familia locuiește în 2 camere improvizate, făcute doar din bârne și lut presat, și acelea afectate recent de un incediu. Tatăl muncește cu ziua, iar mama și frații mai mari au grijă de copiii mai mici și de animalele din curte, singura lor sursă de hrană. Nu au acces la electricitate și nici la apă curentă, fiind la 7 km depărtare de sat. Dar au parte de iubireapărinților și de acces la educație. Mama se asigură că cei mici nu lipsesc de la grădiniță sau școală și că sunt curați și pregătiți pentru fiecare zi.

Vedetele ProTV, Cosmin Stan și Adrian Nartea – alergători în Team Hope, pentru cei 7 frați Jurnalistul Cosmin Stan și actorul Adrian Nartea au alergat alături de familiile lor pentru a pune o cărămida la noua căsuță a copiilor care riscă altfel să fie separați de familia lor, din cauza condițiilor de sărăcie extremă în care locuiesc.

Ajută și tu! Contribuie la construcția unei case decente și, astfel, ții departe de orfelinat 7 copii!

Trimite HOPE la 8864 (4 Euro) sau vezi toate modalitățile prin care poți ajuta AICI:

Hope and Homes for Children activează în România din 1998, iar de atunci și până la finalul anului 2021, Fundația a contribuit în mod direct sau indirect la închiderea a 63 de centre de plasament de tip vechi (orfelinate). Prin eforturile Fundației și ale partenerilor săi au fost dezvoltate 116 case familiale, cu peste 6.700 de copii scoși din orfelinate și aproximativ 1800 au fost reintegrați în familia naturală sau extinsă.

FOTO:  Hope and Homes for Children 

  • Cosmin Stan și Adrian Nartea, la The Color Run Kaleidoscope Tour

related posts

Modifică setările cookies