Costin Gheorghe s-a logodit cu aleasa inimii, la malul mării. Imagini de senzație cu cei doi îndrăgostiți


Fratele Elenei Gheorghe s-a logodit cu aleasa inimii. Primele declarații ale fostului fotbalist.


Costin Gheorghe traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Fratele Elenei Gheorghe radiază de fericire în prezența iubitei sale, Maria Cușu, se pare că bărbatul a cunoscut fericirea adevărată și este pregătit să facă pasul cel mare alături de brunetă.

Momente pline de emoție, fostul fotbalist și-a cerut iubita în căsătorie, ieri, de Sfânta Maria, într-un decor de vis, chiar la malul mării

Costin Gheorghe se iubește cu fiica afaceristului Gheorghe Cușu, iar relația lor a trecut la un alt nivel acum. Bărbatul nu a mai stat pe gânduri și i-a pus întrebarea mult așteptată iubitei sale. Fratele Elenei Gheorghe a făcut primele declarații, după ce s-a logodit cu aleasa inimii.

„Sunt mai fericit și împlinit ca oricând! Mi-a dăruit Dumnezeu ce am așteptat toată viața și sunt recunoscător pentru tot ceea ce simt și trăiesc.”, a mărturisit Costin Gheorghe pentru viva.ro.

Imaginile de la fericitul eveniment au fost postate chiar de către Costin Gheorghe pe paginile sale de socializare, acolo unde este urmărit de foarte mulți oameni. Alături de fotografii, fostul fotbalist a postat și un mesaj emoționant.

„Pentru totdeauna! I love you my wife!”, a scris acesta pe contul său de Instagram. 

 

Sursă foto: Instagram

  • Costin Gheorghe s-a logodit cu aleasa inimii, la malul mării. Imagini de senzație cu cei doi îndrăgostiți

related posts

Modifică setările cookies