După ce zilele trecute povestea în mediul online cum un zbor din Franța în România s-a transformat în coșmar și a durat aproximativ 50 de ore, timp în care i-a fost pierdut, și mai apoi găsit, bagajul, iată că acum vedeta a dorit să le arate fanilor ei din mediul online cum se poate relaxa și în țara noastră.

Într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram, Bianca Drăgușanu apare pe litoralul românesc, la umbră într-un baldachin de pe plajă, iar ce le-a atras atenția fanilor a fost costumul de baie pe care l-a ales vedeta.

Fiind o piesă dintr-o singură bucată, de un roșu care îți fură imediat privirea, costumul de baie poartă semnătura unei celebre firme cunoscute în toată lumea.

Fiind considerat un brand de lux care produce foarte multe piese vestimentare, era de așteptat ca și costumul de baie ales de Bianca Drăgușanu să fie foarte scump.

Potrivit jurnaliștilor de la România TV, vedeta nu s-a uitat deloc la bani în momentul în care și-a ales ținuta pentru plajă. Iar suma plătită de ea a fost de câteva zeci de mii de lei.

Din câte se pare, doar costumul de baie ar fi costat-o pe Bianca Drăgușanu nu mai puțin de 1.759 de lei. Însă ea a asortat la acesta și mai multe bijuterii și o pereche de ochelari de la un alt brand de lux. Astfel, întreaga ținută de plajă ar valora câteva mii de euro.

foto: Instagram