Courteney Cox este lipsită de inhibiții! Actrița din "Friends" s-a filmat folosind vibratorul primit cadou de la Gwyneth Paltrow 


Gwyneth Paltrow a lansat pe piață un nou produs destinat femeilor: vibratorul de la Goop, firma pe care o deține. Pentru a promova produsul, ea a trimis câte un exemplar unor nume importante din industria cinematografică. Courtney Cox s-a filmat folosindu-l, iar internauții au izbucnit în hohote de râs. 


Este un lucru știut faptul că Gwyneth Paltrow deține o companie de produse cosmetice, și nu numai, destinate femeilor. Ultima invenție este un vibrator care promite celor care îl utiliează senzații de neuitat. Mai multe vedete au primit cadou acest produs, iar actrița Courtney Cox a ales să îl promoveze într-o manieră originală și amuzantă.

Courntey s-a filmat în timp ce folosește vibratorul pentru a-și calma durerea articulară. "Vibratorul pentru punctul G al unei femei poate fi instrumentul de masat cotul al alteia", a fost mesajul companiei Goop, care a postat filmarea cu Courteney.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

Actrița a distribuit filmarea în mediul online după ce a primit un pachet cu mai multe produse marca Goop. Alte nume care s-au bucurat de aceleași cadouri sunt Kim Kardashian, dar și artista Demi Lovato, care la rândul ei a lansat pe piață un vibrator. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit

  • Courteney Cox este lipsită de inhibiții! Actrița din Friends  s-a filmat folosind vibratorul primit cadou de la Gwyneth Paltrow 

related posts

Modifică setările cookies