Cristi Chivu a împlinit 40 de ani! Cadoul inedit făcut de soția sa, Adelina


“Ca și vinul fin, tu devii mai bun cu trecerea anilor. Te iubesc!”, a scris Adelina Chivu pe contul său de Instagram, lângă o poză în care fostul căpitan al Naționalei de fotbal se bucură de tortul aniversar. 


Cristian Chivu a împlinit 40 de ani în 26 octombrie, iar fetele sale i-au pregătit o aniversare de neuitat. Fostul fotbalist a fost serbat într-o locație de vis, pe malul Lacului Como, din Italia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu) on

O priveliște care îți taie respirația și cele mai de preț comori aproape. De asta a avut parte Cristian Chivu în weekend. Adelina a ales pentru aniversarea de 40 de ani a soțului ei o locație exclusivistă, pe malul Lacului Como. Soția lui Cristian Chivu a postat mai multe imagini pe contul de Instagram, spre încântarea fanilor și a prietenilor care l-au felicitat de ziua sa. În fotografii apar fetele cuplului, Anastasia și Natalia, dar și cățelul familiei.

Vezi mai multe imagini cu familia lui Cristian Chivu în galeria foto de mai jos

Adelina și-a tatuat inițiala numelui soțului său

Adelina Chivu i-a mai făcut o surpriză lui Cristian Chivu. Fosta prezentatoare TV și-a tatuat inițiala acestuia, litera “C”, pe braț. A postat și la story un video cu tatuajul făcut în semn de iubire. 

Adelina și Cristian Chivu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună două fete: Anastasia și Natalia. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Cristian Chivu a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei de viață. „Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă ”, a declarat fostul fotbalist.  

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: ”Bebe Rehxa, un înger de fată”

 

  • Cristi Chivu a împlinit 40 de ani! Cadoul inedit făcut de soția sa, Adelina

related posts

Modifică setările cookies