Cristi Manea, de la FCSB, s-a afișat cu noua iubită. Cum arată și cu ce se ocupă frumoasa blonda care i-a cucerit inima


Cristi Manea are o nouă iubită, după ce s-a despărțit de logodnica sa, Andreea, cea care a fost bătută pe stadion în urma meciului România - Franța, de la EURO 2019, categoria U21.


Fundașul celor de la FCSB s-a cuplat cu vloggerița Irina Deaconescu, în vârstă de 21 de ani. Este frumoasă, dezinvoltă și foarte amuzantă, străduindu-se să creeze cât mai mult conținut video pentru fani, alături de care menține o strânsă legătură în mediul virtual 

A făcut videochat în liceu

Irina Deaconescu a mărturisit că a făcut videochat în liceu pentru a-și rezolva problemele financiare. După ce a obținut o sumă impresionanată de bani, tânăra s-a oprit însă era prea târziu deoarece toți cunoscuții au aflat ce făcea. 

Irina Deaconescu are 21 de ani și este poreclită Prințesa Instagramului. Vloggerița are peste 600.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe YouTube are 500.000 de subscriberi.

Cristi Manea a venit în această vară la FCSB, fiind împrumutat de la Apollon Limasol. Fundașul dreapta are cel mai mare salariu din Liga 1, iar cota sa de piață este evaluată la 4 milioane de euro, conform transfermarket.com. 

Foto: Instagram

  • Cristi Manea, de la FCSB, s-a afișat cu noua iubită. Cum arată și cu ce se ocupă frumoasa blonda care i-a cucerit inima

related posts

Modifică setările cookies