Cristi și Adelina Chivu, apariţie elegantă la gala fotbalului mondial


Fostul fotbalist şi soţia sa Adelina au fost martori la decernarea premiilor FIFA, la care marele învingător a fost declarat argentinianul Leo Messi.


Gala a avut loc la celebra Scala din Milano, iar soţii Chivu au avut ocazia să defileze şi să se fotografieze pe covorul verde.

Pentru prima oară în carieră, Leo Messi a fost declarat câştigătorul „The Best FIFA Football Awards”.  Conform forului mondial, cel mai valoros fotbalist din lume în 2019 este argentinianul Messi, care la 32 de ani şi-a trecut în palmares primul trofeu ,,The Best”. Desprins în 2016 din ,,Balonul de Aur”, această preţioasă distincţie individuală fusese cucerită de două ori de Cristiano Ronaldo (2016 şi 2017) şi o dată de Luka Modric (2018). Astfel, se poate spune că Messi şi-a recuperat supremaţia mondială, el mai având la activ cinci ,,Baloane de Aur”, ultimul în 2015. 

Citește și: Poveşti de iubire. Adelina şi Cristi Chivu: ca să o cucerească, el i-a dat un card pentru shopping. Reacţia ei i-a schimbat viaţa

Gala organizată de FIFA la teatrul Scala din Milano a avut toate ingredientele unui show de excepţie. Astfel, invitaţii au defilat prin faţa fotografilor pe un covor verde, majoritatea venind însoţiţi de partenerele de viaţă. O surpriză plăcută a fost apariţia fostului căpitan al naţionalei României, Cristi Chivu (38 de ani), care a avut-o alături pe frumoasa sa soţie, Adelina. Ca ţinută, aceasta din urmă a optat pentru o rochie vaporoasă şi elegantă de culoare albă. E una dintre rarele apariţii publice ale soţilor Chivu, aceştia locuind în continuare la Milano, acolo unde Cristi e antrenor la echipa Under 17 a celor de la Inter.

Evenimentul a fost un prilej minunat pentru Cristi Chivu de a se revedea cu o parte a colegilor de echipă de la Inter cu care a cucerit Liga Campionilor în 2010. Inclusiv antrenorul de atunci al milanezilor, Jose Mourinho, a fost prezent, fotografiindu-se alături de foştii săi elevi. Printre alţii, românul s-a reîntâlnit cu argentinianul Zanetti, italianul Materazzi şi camerunezul Eto'o. 

Sursa foto: Getty Images/Instagram 

Vezi și: Cristi Chivu ne-a mărturisit că are un mic defect

  • Cristi și Adelina Chivu, apariţie elegantă la gala fotbalului mondial

related posts

Modifică setările cookies