Cristian Daminuță: "Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă"


Cristian Daminuță și soția lui, Mădălina, s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de fotbalist.


Acesta a publicat un mesaj pe rețelele sociale în care spune că un copil nu va salva niciodată o căsnicie cu probleme. Asta în condițiile în care cei doi au un băiețel. 

„Eu și fosta soție nu mai suntem împreună de două luni', a afirmat acesta, care divorțează pentru a doua oară. Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, o relație toxică sau legătură șubredă dintre doi parteneri. Un copil trebuie să fie o completare a bucuriei celor doi, o oază de liniște și de viață și nu o portiță de scăpare temporară din cleștele Egoului, ce strânge și sugrumă dureros de tare fericirea, „îndrăgostiților”.

 

"Nu vă mai ascundeți în spatele copiilor, găsind mereu motive de a rămâne și a îndura. Nu faceți decât să le oferiți cel mai bun exemplu- de cum să fii nefericit. Dați la o parte perdelele neputinței și lăsați-vă purtați de puterea interioară. Niciodată nu vei afla cât de puternic ești, decât atunci când ești nevoit să fii puternic. Curaj și înțelepciune!”, a scris Cristian Daminuță, pe Instagram.

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis

FOTO: CRISTIAN DAMINUȚĂ INSTAGRAM

  • Cristian Daminuță: Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă

related posts

Modifică setările cookies