Printre experiențele neplăcute de care a avut parte, Cristina Ich s-a lovit și de o problemă estetică. Modelul a recunoscut că, înainte de sărbătorile de iarnă, a apelat la o procedură estetică non-invazivă, care a avut un rezultat deloc plăcut.

Cristina Ich, la un pas de a rămâne desfigurată

Cunoscuta influenceriță le-a povestit urmăritorilor săi că, la ceva timp după ce și-a injectat acid hialuronic, a vrut să îl topească, doar că nu a fost atentă atunci când a ales medicul estetician care să facă acest lucru, iar rezultatele au fost dezastruoase.

Aceasta a precizat că a rămas cu găuri în față, atât de adânci, încât își putea simți oasele. Prin urmare, a revenit la medicul ei care, în cele din urmă, a reușit să repare problema.

„M-am trezit, după două zile de la intervenție, că se topea acidul. Ajunsesem să am găuri în față (...) A reușit să îmi umple găurile, până la urmă, doctorița mea. A reușit, nu știu prin ce minune, să-mi refacă viața. Nu vă pot arăta poze, că vă speriați”, a spus Cristina Ic, pe contul său de Instagram.

Cristina Ich și Victor Pițurcă s-au împăcat

Au fost împreună mai mulți ani, au făcut un copil, dar Cristina Ich anunța că s-au despărțit. Cu toate acestea, cei doi au petrecut de Revelion, iar vestea împăcării a fost dată chiar de Alex Pițurcă, după ce a postat o fotografie alături de mama copilului său.

Ulterior, Cristina Ich a confirmat împăcarea, spunând că, de fapt, nici nu au fost despărțiri, doar au renunțat la a se mai afișa împreună, așa cum o făceau în urmă cu mai mulți ani.

 

Sursa foto: Instagram