Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie. Cum arată viitorul ei soț


Cristina Spătar a petrecut zile de neuitat în Dubai, acolo unde a fost cerută în căsătorie. Cântăreața și-a uimit admiratorii cu cele mai noi imagini în care apare cu un inel cu diamant pe deget. 


Aflată la o cină, alături de prieteni, Cristina a fost cerută în căsătorie de iubitul ei misterios. Bărbatul a îngenuncheat în fața ei, având în mână un buchet de trandafiri și un recipient în care se afla inelul. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos) . Momentul a fost filmat de prietena Cristinei, care a și distribuit filmulețul pe contul ei de Instagram. 

„Am spus Da!”, a scris cântăreața în dreptul unei imagini în care apare cu buchetul de trandafiri albi în mână. 

La șase ani de la divorțul de tatăl celor doi copii ai săi, Cristina Spătar a ajuns să ceară ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Cu câteva luni în urmă, instanța i-a interzis acestuia să se mai apropie, timp de o lună, de copiii săi, Aida și Albert.

După divorț, Cristian Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, care este cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi au încercat să țină în secret faptul că formează un cuplu, însă la revelionul din 2021 au postat o primă imagine cu ei doi pe rețelele de socializare. Relația lor s-a încheiat anul acesta, în primăvară. 

Sursă foto: Instagram/ Cristina  Spătar

Vezi și: Iulian Nunucă, cea mai frumoasă experiență la Vocea României

  • Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie. Cum arată viitorul ei soț

related posts

Modifică setările cookies