Cristina Spătar, cadou în valoare de două milioane de Euro de la soț 


Pe 17 mai, Cristina Spătar a împlinit 51 de ani, iar cel mai frumos cadou a fost de la bărbatul care îi e soț, Vicențiu Mocanu. 


Pentru Click, artista declară:
 
„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Cristina. 

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!.”

Vezi în Galeria Foto cum arată soțul artistei, dar și poze în care apare Cristina Spătar 
 
Cadoul primit de la soț e unul de-a dreptul impresionant, conform aceleași publicații:
 
„De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a completat artista.

Vezi în Galeria Foto cum arată soțul artistei, dar și poze în care apare Cristina Spătar 
 
Cei doi s-au căsătorit pe 10 decembrie 2022, iar omul de afaceri spune că se iubesc enorm și formează un cuplu extrem de armonios. În plus, acesta spune că își susține enorm soția, o vede ca pe o femeie cu totul specială, cu un suflet minunat și crede mult în talentul ei.  

FOTO: CRISTINA SPĂTAR INSTAGRAMVINCENTIU MOCANU INSTAGRAM 

Vezi și VIDEO: 

  • Cristina Spătar, cadou în valoare de două milioane de Euro de la soț 

related posts

Modifică setările cookies