Cristina Ștefania, apariție incendiară la Neversea! Cum s-a prezentat iubita lui Speak la festival


Festivalul Neversea a avut un adevărat succes anul acesta! Mai mulți artiști atât de la noi din țară, cât și internaționali, au bucurat publicul cu performanțele lor artistice. Printre numele care au urcat pe scenă se numără și Cristina Ștefania, cunoscută drept iubita lui Speak. 


Cristina Ștefania a urcat pe scena de la Neversea plină de emoții! Iubita lui Speak s-a pregătit intens pentru acest moment, atât în ceea ce privește muzica, cât și în privința vestimentației și a coregrafiei. Vedeta a întors toate privirile după ce s-a afișat în fața mulțimii purtând un costum din latex de culoare roșie, accesorii de culoare verde-militar și un top alb, care i-a lăsat la vedere bustul generos. 

Aceasta s-a distrat de minune în timpul prestației artistice, iar dansurile nu au lipsit! Cristina Ștefania a făcut o atmosferă incendiară la festival, chiar dacă a fost pentru prima oară când a urcat pe scena Neversea. De la spate, ținuta artistei a impresionat pe toată lumea. (VEZI CUM ARATĂ ȚINUTA DE LA SPATE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

@cristinaa.stefaniaa Nu ma judeca????…. #foryou #fyp #fy ♬ sunet original - Stefania

În secțiunea de comentarii, fanii i-au lăsat o mulțime de comentarii: „Cânți foarte bine” // „Ai progresat mult” //„Ținuta e WOW!”. 

Sursă foto: Cristina Ștefania/Instagram, Cristina Ștefania/TikTok

  • Cristina Ștefania, apariție incendiară la Neversea! Cum s-a prezentat iubita lui Speak la festival

related posts

Modifică setările cookies