Crystal, văduva lui Hugh Hefner, diagnosticată cu o boală rară: "Încerc să iau totul ușor"


Fotomodelul Crystal Harris (35 de ani) trece printr-o perioadă dificilă după ce a fost diagnosticată cu o boală rară la inimă. Văduva lui Hugh Hefner a postat un mesaj emoționant pe Instagram și le-a spus urmăritorilor cu ce probleme se confruntă. 


“M-am înconjurat de oameni pe care-i iubesc și încerc să iau totul ușor. Încerc să vindec anumite lucruri din viața mea și să evoluez ca persoană. (...) Am fost diagnosticată recent cu o tulburare rară a ritmului cardiac, numită sindromul Q-T lung. Am avut norocul să găsesc și alți oameni pe social media care au acest sindrom și care m-au ajutat enorm. Pentru cei care îl aveți să știți că nu sunteți singuri”, a scris Crystal pe Instagram.

Blonda a continuat mărturisind că a încheiat recent o relație de un an de zile și că tot ce-și dorește în acest moment este să concentreze asupra sănătății ei. Fostul iepuraș Playboy a primit mesaje de susținere și încurajare de la urmăritorii ei. 

Sindromul Q-T lung este o afecțiune cardiacă ereditară rară, a cărei manifestare majoră este prelungirea intervalului Q-T în cadrul înregistrării electrocardiografice a activității electrice a inimii. Această modificare electrocardiografică poate cauza aritmii și/sau moarte subită cardiacă, fenomene precipitate de stresul emoțional sau fizic.

Crystal Harris (35 de ani) este a treia soție a lui Hugh Hefner. Cei doi au fost căsătoriți din 2012 până la moartea milionarului, în 2017. Hugh Hefner avea 91 de ani când s-a stins din viață. În ciuda faptului că i-a fost soție cinci ani de zile, Crystal nu a moștenit nimic după moartea lui Hefner

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”

 

  • Crystal, văduva lui Hugh Hefner, diagnosticată cu o boală rară:  Încerc să iau totul ușor

related posts

Modifică setările cookies