Cu ce complicații s-a confruntat Tiffany Chen, iubita lui Robert De Niro, după naștere. Abia acum a spus adevărul


Nu mai este o surpriză că Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară,  la 79 de ani. Iubita lui, Tiffany Chen, a adus pe lume o fetiță, în luna aprilie a acestui an. Acum, partenera celebrului actor a mărturisit că a suferit „complicații după naștere”. 


Tiffany Chen a dezvăluit, recent, că a suferit ”complicații după naștere”, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei și a actorului. Iubita lui De Niro, în vârstă de 45 de ani, a născut-o pe micuța Gia în aprilie. Aceasta a declarat pentru Gayle King, co-prezentatoarea emisiunii „CBS This Morning”, că maternitatea nu a fost chiar atât de ușoară, potrivit Page Six, potrivit tvmania.ro.

Tiffany a enumerat complicațiile cu care s-a confruntat după naștere, în primul ei interviu de la venirea pe lume a fetiței sale, care urmează să fie difuzat. Robert De Niro a rămas tăcut cu privire la venirea pe lumea a fiicei sale, recent, el a dezvăluit că cei șase copii mai mari ai săi încă nu și-au cunoscut surioara. 

Robert De Niro mai are șase copii din mariajele anterioare, Drena, în vârstă de 51 de ani, Raphael, în vârstă de 46 de ani, gemenii Aaron și Julian, în vârstă de 27 de ani, Elliot, în vârstă de 25 de ani, și Helen, în vârstă de 11 ani.

Starului din „The Godfather Part II” este un tată împlinit, la cei 79 de ani ai săi are tot ce își dorește, o iubită tinerică și încă un copil. Acesta a mai declarat pentru Page Six că nu a fost deloc surprins când Tiffany Chan a rămas însărcinată, căci Gia a fost un copil dorit.
Celebrul actor a cunoscut-o pe instructoarea de tai chi pe platoul de filmare al peliculei „The Intern” din 2015. Primele zvonuri despre posibila lor relație au început să circule în august 2021, după ce au fost văzuți ținându-se de mână într-o excursie în Franța. Relația lor a început la trei ani după divorțul actorului de Grace Hightower. 
 
Sursa foto: Shutterstock
  • Cu ce complicații s-a confruntat Tiffany Chen, iubita lui Robert De Niro, după naștere. Abia acum a spus adevărul

related posts

Modifică setările cookies