Cu ce probleme se confruntă Cristina Cioran, după ce a anunțat că este însărcinată


În luna martie, Cristina Cioran a făcut un anunț neașteptat. Actrița, în vârstă de 43 de ani,  este însărcinată pentru prima oară.


Cristina Cioran și iubitul ei sunt în culmea fericirii de când au aflat că sunt părinți: ”Sunt foarte emoționantă. Primele trei luni de zile nu am putut să mă bucur, dar acum sunt foarte fericită”, a declarat Cristina Cioran în emisiunea Vorbește lumea.

Însă, actrița se confruntă și cu probleme cauzate de sarcină. Recent, Cristina Cioran le-a povestit fanilor de pe Instagram, cu lacrimi în ochi, că are niște stări ciudate. “Sunt foarte bine, bebelușul se dezvoltă normal, sunt doar...am niște stări din astea dubioase, hormonii cred că sunt de vină. Îmi vine să plâng de orice, orice văd, un animal pe stradă, un bătrân sau orice”, a spus actrița pe InstaStory. 

Cum i-a spus Cristina Cioran iubitului ei că este însărcinată

Cristina Cioran și iubitul ei chiar își doreau un copil, iar vestea sarcinii i-a bucurat pe amândoi. “Iubitul meu s-a bucurat foarte mult. Nu știam cum să-i spun. Eram la birou și i-am trimis pe whatsapp o poză cu testul de sarcină. Este o sarcină dorită, pentru că este o relație frumoasă și neașteptată.”

Sursa foto: Instagram Cristina Cioran
 
  • Cu ce probleme se confruntă Cristina Cioran, după ce a anunțat că este însărcinată

related posts

Modifică setările cookies