Balul de absolvire reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața liceenilor, însă din dorința de a atrage toate privirile, unii dintre ei înclină spre extrema cealaltă. Este și cazul unui tânăr elev al liceului „Emil Racoviță” din Vaslui, care a ales un model extravagant pentru petrecerea mult așteptată.

Băiatul s-a dus la un atelier de croitorie din Vaslui și a plecat de acolo cu un costum negru, strălucitor, însă un detaliu i-a uimit pe toți. La spate, sacoul era decupat, iar ca accesoriu și-a atașat un lanț cu diamante care reprezenta litera V, potrivit vremeanouă.ro.

„Totul a fost construit de la 0, împreunã am ales materialul acesta special, butonii i-am personalizat cu numele lui, iar la spate are initiala numelui din strasuri, totul fãcut manual.

Da, îmi iese ce îți dorești tu! Garantez pentru asta si apoi începe stresul să iasă așa cum am spus. Așadar, am acceptat să fac costumul acesta si ce superb este! Si ce mult îmi place! Nu e pentru oricine, clar, nu vă obliga nimeni să purtați așa ceva când mergeți la un eveniment. Acest costum indecent nu este, nu se vede absolut nimic ce nu ar trebui să fie la vedere, are doar un decupaj la spate si este accesorizat”, a scris croitoreasa, pe pagina sa de Facebook.

Imaginile cu ținuta elevului au ajuns pe rețelele de socializare și s-au viralizat imediat, iar internauții nu s-au putut abține de la comentarii.

„Cred ca ținuta este pentru băieți, să nu folosesc alt cuvânt”

„Nu sunt de acord cu această ținută, poate pentru scenă sau showbiz, să aibă ce comenta televiziunile!”

„Frumos, însă nu aș vrea să îmi văd băieții îmbrăcați așa. Este un costum special, e adevărat, însă pare mai mult pentru stripperi, dacă îmi permiteți să îmi dau cu părerea!”.

Foto: Facebook/ Atelier de creație by Xena Coșeru