Cu ce se ocupă în prezent Margherita de la Clejani, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor


După o perioada tumultoasă, în care a fost în pericol să intre la închisoare după ce a fost prinsa conducând sub influența drogurilor, Margherita de la Clejani s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a reprofilat. Iată ce face în prezent fiica Clejenilor!


În urmă cu trei ani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost prinsa conducând sub influența drogurilor, scăpând de închisoare ca prin urechile acului, după ce a plătit o amendă în valoare de 40.000 lei. După acest incident, Margherita s-a retras din muzica, păstrând discreția.

Cu toate că părinții ei au o situație financiară foarte bună, tânără nu s-a bazat pe acest lucru și s-a îndreptat spre antreprenoriat. Potrivit playtech.ro , Margherita urmează cursuri de business și de engleză, după cum a declarat însuși tatăl ei și își dorește să aibă propria afacere pe viitor:

“Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”.

Nu este pentru prima oara când Margherita de la Clejani intră în lumea antreprenoriatului. În 2019, tânăra a deschis magazinul Marcle, pe Calea Victoriei, care însă, a adus profit doar în primul an de activitate. Ulterior, în 2021, Margherita a decis să închidă magazinul de haine, după ce a fost vandalizat.

Sursă foto: Facebook

  • Cu ce se ocupă în prezent Margherita de la Clejani, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

related posts

Modifică setările cookies