Cu cine a înșelat-o Zayn Malik pe Gigi Hadid: “M-am simțit groaznic, nu știam că mai sunt împreună”


Gigi Hadid este una dintre cele mai frumoase femei din lume și mulți bărbați și-ar dori să o aibă ca iubită. Zayn Malik a fost unul dintre norocoși, însă se pare că Gigi nu a fost de ajuns pentru el. De curând s-a aflat că artistul a înșelat-o cu o vedeta de reality show din Marea Britanie. 


Relația dintre Zayn și Gigi nu s-a încheiat tocmai prietenește, după ce mama modelului l-a acuzat pe cântăreț că ar fi lovit-o. Cei doi au ales însă să își crească fetița împreună, chiar dacă nu mai sunt un cuplu. 

În ultima perioadă însă, apar tot mai multe informații despre viața sentimentală a lui Zayn Malik. După ce s-a aflat că s-a înscris pe site-uri matrimoniale pentru a cunoaște femei “grăsuțe”, acum tabloidele au făcut public și faptul că acesta a înșelat-o pe Gigi cu o vedetă de reality show.

Abigail Clarke este femeia care a intervenit în relația dintre Gigi și Zayn, deși ea pretinde că nu știa că cei doi mai sunt încă împreună. Aparent, Zayn și Abigail, vedeta de reality show, s-au cunoscut într-un bar din Los Angeles și ar fi ajuns imediat în dormitor.

“Îi spuneam “Domnul Grey”. Ne-am simțit minunat împreună”, i-ar fi spus aceasta unei prietene.

Abigail susține că nu știa că Zayn mai era cu Gigi, însă și-a dat seama când i-a citit niște mesaje pe telefon.  “M-am simțit groaznic. Credeam că nu mai e nimic între ei. Nu voiam să fiu cea care se bagă între ei, așa că m-am retras”, ar fi spus vedeta de reality show.

  • Cu cine a înșelat-o Zayn Malik pe Gigi Hadid: “M-am simțit groaznic, nu știam că mai sunt împreună”

related posts

Modifică setările cookies