Cu cizme până la genunchi și în pantaloni scurți. Andreea Bănică a făcut furori la o petrecere privată în Roman


Andreea Bănică se numără printre cele mai elegante artiste din showbizul românesc. La fiecare apariție publică, artista de 45 de ani se face remarcată prin ținutele pe care le alege.


La o petrecere privată în Roman, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Andreea Bănică a făcut furori într-un top transparent, pantaloni scurți și sacou. Cântăreața și-a etalat picioarele zvelte, purtând o pereche de cizme de piele până la genunchi.

Dansatoarele din trupa Andreei Bănică au avut și ele o ținută modernă, ca cele din
videoclipurile lui Beyonce. În timp ce unii oameni au complimentat-o pe cântăreață, alții i-au adus critici pe rețelele sociale:

„Cam dezbrăcate...și erau și copii”; „Doamne ferește”; „Ce ușor se pot lăsa unii oameni păcăliți! Cum poți plăti să vezi așa ceva? Asta-i petrecere? Puțină decență trebuia să aibă. Sânt ele sexi și frumoase, dar acolo mai erau și oameni în vârsta și copii”.

Cântăreața a primit cele mai multe comentarii de laudă pe pagina de Instagram, în dreptul imaginii în care își prezintă ținuta provocatoare:

„Bombiță!”; „Frumoasă”; „Mișto inimioara”; „Ești superbă, îmi plac mult buzele tale. Te felicit draga mea!”, i-au scris fanii.

Sursă foto: Instagram/ iamandreeabanica

  • Cu cizme până la genunchi și în pantaloni scurți. Andreea Bănică a făcut furori la o petrecere privată în Roman

related posts

Modifică setările cookies