Cu doi copii mici acasă, Kylie Jenner îl sărută pătimaș pe Timothee Chalamet. Cei doi au făcut spectacol la US Open


Ea are doi copii mici acasă, s-a despărțit de tatăl lor la câteva lui de la a doua naștere, iar acum l-a înnebunit pe cel mai apreciat tânăr actor al momentului. Kylie Jenner și Timothee Chalamet formează cel mai controversat cuplu al momentului, în condițiile în care internauții consideră că actorul este “prea bun” pentru o Kardashian.


În ciuda comentariilor sexiste și misogine de pe internet, cei doi continuă să se afișeze în public împreună și să își manifeste afecțiunea. 

La numai 26 de ani, Kylie Jenner are o fetiță de 5 ani și un băiețel de numai un an, cu rapperul Travis Scott. Tânăra miliardară a familiei Kardashian nu a suferit prea mult după despărțirea de tatăl copiilor, începând o relație cu unul dintre cei mai apreciați și talentați actori din noua generație – Timothee Chalamet, în vârstă de 27 de ani.

Internetul a luat foc, dând imediat sentința de “incompatibilitate”. Însăși prestigioasa revistă British Vogue a publicat un articol în care îi ridiculiza pe cei doi.

 

@karjenaccess Glad we are seeing more of them together! ❤️‍???? #KylieJenner #TimotheeChalamet #USOPEN #ForYou #Kardashians ♬ original sound - Everything Kardashian Jenner

„El îi ține trusa de machiaj în timp ce ea își face contouring? Ea îl ajută ea să verifice scenariile lui Wes Anderson? El îi dă lui Stormi (fiica lui Kylie Jenner) lecții de franceză?”  Ulterior, articolul a fost șters.

 

După ce s-au sărutat prima oară în public la concertul lui Beyonce din Los Angeles, cuplul și-a refăcut apariția la finala de la US Open. Din nou, cei doi au fost fotografiați sărutându-se, fără să le pese de cei din jur. Publicația Daily Mail a cerut părerea unui specialist în limbajul trupului, care a ajuns la concluzia că gesturile lor sugerează că ea este mult mai implicată în relație decât Chalamet.

Sursa foto: PROFIMEDIA
  • Cu doi copii mici acasă, Kylie Jenner îl sărută pătimaș pe Timothee Chalamet. Cei doi au făcut spectacol la US Open

related posts

Modifică setările cookies