Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer: „Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală”


Mirabela Dauer nu a fost ferită de încercările vieții! Recent, ea a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la momentul în care a aflat că are cancer!


Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Deși are un real succes atât în lumea muzicii, cât și a actoriei, vedeta nu a fost ferită de marile încercări ale vieții. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câțiva ani, însă a reușit să rămână extrem de puternică și cu zâmbetul pe buze. Acum, ea a vorbit deschis despre tot subiectul și a făcut dezvăluiri incredibile!

Artista a observat, la acea vreme, că obosește foarte des, iar acest lucru a făcut-o să își ridice câteva semne de întrebare. Astfel, ea a mers la medic pentru a-și face o serie de analize complete. Rezultatele acestora au fost extrem de bune, motiv pentru care a decis să facă și un RMN. Imediat după procedură, medicul care se ocupa de îngrijirea Mirabelei, a devenit extrem de tăcut. 

 

,,Eu ziceam: «Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?». «Păi am avut aia…», tot o lălăia cu mine… Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «Fato, ai cancer». La care eu, în inconștiența mea normală: «Da? Și ce facem acum?». Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc", a spus ea în cadrul podcastului „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu.

Se pare că, inițial, tumora fusese descoperită la rinichi, însă în scurt timp, ea s-a extins către vezică. Artista a fost nevoită să își scoată 52 de ganglioni pentru a începe tratamentul.

 

„Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică”, a adăugat ea.

Mirabela Dauer susține că în acea perioadă singurul care a menținut-o cu speranță în suflet a fost Dumnezeu. Mai mult decât atât, ea își amintește cu regret faptul că majoritatea prietenilor săi au părăsit-o când i-a fost mai greu.

 

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă.", a dezvăluit Mirabela Dauer.

Sursă foto: Facebook/Mirabela Dauer

  • Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer: „Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală”

related posts

Modifică setările cookies