Cum a ajuns John Cena să joace în filmul „Barbie”


John Cena promovează în prezent noul său film "Fast X", în care joacă alături de Vin Diesel, iar mulți s-au întrebat cum a reușit, totuși, să obțină un rol în filmul "Barbie". Actorul de 46 de ani a dezvăluit amuzat în cadrul emisiunii "Today" de la NBC cum a ajuns să primească această oportunitate neașteptată, numind-o un "accident fericit".

Tag-uri: #John Cena #Barbie

Cena, cunoscut și pentru rolul său alături de Margot Robbie în filmul "The Suicide Squad" din 2021, a mărturisit că întâlnirea cu actrița a avut loc întâmplător, când echipa de producție de la "Fast X" filma o scenă pe aceeași stradă cu echipa de la "Barbie".

„Barbie și Fast X sunt două filme paralele. Listele de distribuție sunt uimitoare. Mi-am dorit să joc alături de Margot Robbie, așa că, am avut oportunitatea să o întreb dacă ar fi dispuși să mă primească și pe mine.

Într-o întâlnire accidentală cu Margot i-am spus: „Voi face aproape orice aveți nevoie, pentru că îmi place foarte mult filmul'. Și m-au întrebat dacă vreau să fiu siren. Am spus da, normal', a povestit John Cena.

Filmul "Barbie" îl are în rolul principal pe Margot Robbie și pe Ryan Gosling în postura iubitului păpușii, Ken. În distribuție se mai află actori talentați precum Will Ferrell, Simu Liu, Dua Lipa, Helen Mirren, Issa Rae, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera și Ncuti Gatwa.

Sursă foto: Profimedia

related posts

Modifică setările cookies