Cum a cheltuit o femeie peste 2,2 milioane de dolari, bani câștigați la loto, în 8 ani: „M-am simțit foarte bine”


Lara Griffiths a avut un șoc în anul 2005, când soțul ei de la acea vreme i-a spus că au câștigat marele premiu de la Loto. Britanica s-a trezit peste noapte cu peste 2,2 milioane de euro în conturi. 


Au trecut 18 ani de atunci, iar Lara a rămas și fără bani, și fără soț. Familia Griffiths a cheltuit suma uriașă în 8 ani, însă Lara spune că nu are niciun regret. 

Britanica, mamă a doi copii, a oferit recent un interviu în care a declarat că s-a săturat ca lumea să-i spună că loteria i-a distrus viața. 

Lara a mărturisit că nu regretă modul în care și-a cheltuit banii și că „s-a simțit foarte bine".

„Oamenii continuă să spună că am fost proastă, că am exagerat cu operațiile estetice și că ar fi trebuit să-mi fie luați copiii. Dar adevărul este că i-am cheltuit cu înțelepciune și m-am simțit foarte bine", a spus femeia în vârstă de 53 de ani.

„Toată lumea te întreabă mereu cum este să câștigi la loterie. Dar nu e un sentiment pe care îl poți explica. Imaginați-vă că vi se spune deodată că aveți 2 milioane în bancă”, a spus Lara potrivit New York Post

Ce au făcut cu premiul de la Loto

Prima lor cheltuială? O excursie de 10 zile în Dubai. Lara spune că au zburat tot cu clasa economică și nu au „irosit banii”.  

Cuplul a cumpărat apoi un salon de înfrumusețare pentru 187.000 de dolari, iar Lara a renunțat la slujba ei de profesoară, de teamă că elevii și colegii de muncă o vor privi altfel.

Ea a început să lucreze la salon fără să își plătească un salariu și a mărturisit că se simțea „plictisită" și „nestimulată", întrucât pasiunea ei era predarea.

Familia Griffiths a obținut un credit ipotecar pentru o casă nouă, în valoare de 560.000 de dolari, în loc să o cumpere direct, a declarat Lara. De asemenea, soții au investit în mașini second-hand și genți de designer. Lara a cumpărat nu mai puțin de 30 de mașini și 15 genți de lux. 

Fostul soț, Roger, susține că Lara a „tocat” bani și pentru cariera ei muzicală. El a declarat pentru SWNS că femeia a cheltuit mai mult de 30.000 de dolari pentru a produce un disc cu trupa sa de la facultate. Când banii s-au terminat, soții Griffiths au divorțat. 

Lara și cele două fiice ale fostului ei soț, Kitty, acum în vârstă de 16 ani, și Ruby, acum în vârstă de 19 ani, trăiesc confortabil cu mama ei, în vârstă de 86 de ani, într-o casă cu patru dormitoare.

„Mi-am petrecut ultimii 10 ani asigurându-mă că copiii mei au o viață frumoasă, indiferent de asta. Dar loteria nu mi-a distrus viața", a adăugat britanica.

Fotografii: Profimedia Images

  • Cum a cheltuit o femeie peste 2,2 milioane de dolari, bani câștigați la loto, în 8 ani: „M-am simțit foarte bine”

related posts

Modifică setările cookies