Cum a pierdut Mel B o avere de 80 de milioane de dolari


În biografia sa, ”Brutally Honest”, fosta Spice Girl dezvăluie cum a pierdut 99% din averea sa.

Tag-uri: #Mel B #divort #avere

După divorțul de Stephen Belafonte, Mel B a hotărât să lămurească lucrurile în noua sa carte autobiografică, intitulată ”Brutally Honest”.

Citește și: Mel B, fostă membră a trupei britanice Spice Girls, se va interna într-o clinică pentru dependență de alcool și sex

Aceasta dezvăluie că a fost complet ruinată de divorț, averea sa reducându-se cu 99%. La ora actuală, cântăreața mai are 800.000 de dolari dintr-o avere evaluată la 80 de milioane de dolari!

Obligată, prin ordin judecătoresc să nu se apropie de fostul ei soț la mai puțin de 200 de metri, Mel B a pierdut, de asemenea, și procesul pe care l-a intentat pentru violență domestică. Divorțul nu este singurul motiv pentru falimentul său: artista a cheltuit, timp de mai mulți ani, mai mult decât își putea permite. 

Conform avocatului lui Stephan Belafonte, în timpul căsniciei, Mel B ar fi făcut achiziții astronomice, printre care mașini de lux, bijuterii cu diamante și genți semnate de branduri de lux. Iar de ziua fostul ei soț, Mel B ar fi cumpărat o insulă privată, o cascadă și elefanți!

În cartea care urmează să se lanseze, Mel B dezvăluie că a câștigat mai mult de ”80 de milioane de dolari de-a lungul a 20 de ani”. ”Când l-am cunoscut pe Stephan, aveam o casă, un apartament în Los Angeles, o carieră bună. Când am plecat, am plecat cu 936.000 de dolari în bancă”, a scris cântăreața. Obligată prin decizie judecătorească, Mel B trebuie să-i plătească daune de 350.000 de dolari fostului său soț, pe lângă pensia anuală de 60.000 de dolari.

Foto: Getty, Instagram
  • Cum a pierdut Mel B o avere de 80 de milioane de dolari

related posts

Modifică setările cookies