Cum a reacționat Kate Winslet când regizorul a vrut să-i “retușeze” burta la o scenă intimă


Kate Winslet n-a fost niciodată trasă prin inel, însă nu s-a ferit să se dezbrace în fața camerelor de filmat. De la celebra scenă din Titanic și până la cel mai recent serial în care joacă, actrița a acceptat să renunțe la haine pentre diverse scene intime. 


În serialul Mare of Easttown, difuzat de HBO, Kate Winslet (45 de ani) joacă rolul unei detective din Pennsylvania. Actrița a povestit recent într-un interviu pentru New York Times că regizorul Craig Zobel a vrut să-i prezinte trupul într-o lumină mai favorabilă și i-a propus să-i retușeze burta la o scenă de sex. 

Răspunsul actriței a fost ferm: “Să nu îndrăznești!”. Kate e de părere că oamenii s-au regăsit în personajul ei tocmai pentru că “nu există filtre” iar Mare (numele personajului) este o femeie cu imperfecțiuni, care nu-și ascunde vârsta și nici originile. 

Mai mult, Kate Winslet a refuzat de două ori afișul de promovare a serialului pentru că i s-a părut că fața ei este prea retușată. “Băieți, știu câte riduri am la ochi, vă rog să le puneți pe toate la loc”, le-a transmis actrița, potrivit The Guardian

Actrița a mai declarat că i-a cerut sfatul soțului ei, afaceristul Edward Abel Smith, înainte de a accepta rolul din serialul polițist. “Este în regulă că interpretez o femeie de vârstă mijlocie, care este o bunică, care chiar obișnuiește să aibă aventuri de o noapte? Iar el a răspuns: «Kate, e grozav»”, a mai declarat starul hollywoodian.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

 

 

 

  • Cum a reacționat Kate Winslet când regizorul a vrut să-i “retușeze” burta la o scenă intimă

related posts

Modifică setările cookies