Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România, acesta făcându-se remarcat datorită glumelor sale extrem de amuzante, dar și grație personalității efervescente de care dă dovadă cu fiecare apariție publică. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, în realitate, și în viața lui există evenimente nefericite, care ar aduce tristețea în inima oricui.

În urmă cu un an, acesta a aflat că soția lui, Livia, are o relație extraconjugală cu nimeni altul decât Spike, cântărețul care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. La acel moment, actorul a intrat în depresie și abia a reușit să își revină din șocul suferit. Mai mult decât atât, acesta a declarat că a început să meargă la terapie pentru a putea suporta gândul că persoana iubită l-a trădat.

Acum însă, Bordea susține că viața lui este „fantastică”. În cel mai recent interviu oferit a povestit cum a reușit să își revină după divorț și ce a făcut pentru a uita de Livia și Spike.

Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb. Dacă înțelegi ca nu se moare din divorț, dobândești o nouă viață fantastică. Mi-am ocupat tot timpul. Foarte multă treabă. Și stai să vezi ce va urma din toamnă! Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că mă concentrez spre altceva”, a povestit comediantul pentru CANCAN.

În plus, acesta a făcut un pact cu prietenii lui: niciodată nu discută despre fosta lui soție și actualul ei partener de viață.

„Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu de față”, a spus Bordea. „De ei, de Dragnea și despre diete nu mai vreau să aud ceva. Pentru că sunt cam același lucru”, a completat actorul.

Sursă foto: Facebook