Cum a reușit Catinca Roman să slăbească 15 kilograme. Alimentul la care a renunțat definitiv


Catinca Roman a trecut printr-o transformare de zile mari. Creatoarea de modă și-a schimbat complet stilul de viață și a reușit să slăbească 15 kilograme.


Catinca Roman este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi, însă s-a făcut remarcată și prin prisma conflictelor care au existat în familia ei. Recent, sora Oanei Roman a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada în care s-a confruntat cu kilogramele în plus. Acesta a recunoscut că toată viața s-a confruntat cu oscilații în greutate.

Catinca a dezvăluit că mânca compulsiv, iar când a început să își regleze anumite probleme, mâncatul nu a mai fost o povară. Printre trucurile care au ajutat-o să slăbească se numără postul intermitent. 

Sora Oanei Roman a reușit să slăbească 15 kilograme și simte că este în cea mai bună formă, iar sacrificiile pe care le-a făcut în acest timp au meritat.  Aceasta a precizat că a slăbit treptat, nu brusc și și-a reglat stilul de viață. 

„Toată viața am avut oscilații de greutate, ori eram foarte grasă, ori foarte slabă. Și cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice. Eu mâncam compulsiv și în momentul în care mi-am reglat anumite probleme de genul, m-am liniștit și cu mâncarea. Ăsta a fost primul pas, iar al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting. Nu sunt miracole și nici nu e bine.

Se vede în timp, slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat, s-au topit depunerile de grăsime și până la urmă, nu kilogramele sunt importante”, a spus Catinca Roman, la un post Tv.

Cum reușește Catinca Roman să se mențină la greutatea inițială

După ce a slăbit 15 kilograme, Catinca Roman și-a propus să se mențină la greutatea inițială, astfel merge la sală și are o alimentație bine pusă la punct.

„Merg la sală, în general, mai fac și acasă bandă, să ard calorii, iar forță fac doar cu greutatea corpului sau cu greutăți foarte mici. E foarte important ce mâncăm, la fel ca sportul și una fără alta nu prea merge.

Nu sunt pofticioasă, nu mai sunt, pentru că acea compulsivitate venea tot pe baza unor nesiguranțe, dar acum mănânc orice, în cantități limitate și sunt atentă la combinații”, a mai spus vedeta, pentru un post Tv.

  • Cum a reușit Catinca Roman să slăbească 15 kilograme. Alimentul la care a renunțat definitiv

related posts

Modifică setările cookies