Cum a sărbătorit Anthony Hopkins câştigarea premiului Oscar. Clipul cu actorul, urmărit de peste 1 milion de fani


Anthony Hopkins este într-o formă fizică de invidiat la 83 de ani. Actorul tocmai și-a adjudecat cea de-a doua statueta Oscar pentru prestatația sa din filmul “The Father”.


Primul trofeu a venit în urmă cu aproape trei decenii, când starul a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal pentru rolul din “Tăcerea Mieilor”. 

Anul acesta, la cea de-a 93 gală a premiilor Oscar, Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă premiant. Actorul nu a participat la gala din Los Angeles și nici nu a întrat în direct atunci când i s-a rostit numele la categoria cel mai bun actor. 

Starul de Hollywood a ales să sărbătorească alături de o bună prietenă. Și nu oricum, ci în pași de dans. Salma Hayek a postat pe Instagram un filmuleț în care dansează alături de Anthony Hopkins. “Sărbătorind cu Regele al doilea Oscar pentru prestația extraordinară din The Father", a scris actriţa în dreptul filmulețului care a adunat peste 1 milion de vizualizări în timp record. 

"Mulţumesc, regină! Pentru dragoste şi bucurie. O zi frumoasă, memorabilă!", a fost răspunsul lui Anthony Hopkins. Printe cei care l-au felicitat pe actor se numără și Antonio Banderas, Zoe Saldana sau Freida Pinto. 

Fotografii Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Dacă o zic pe asta, chiar iese scandal de presă"

 

 

  • Cum a sărbătorit Anthony Hopkins câştigarea premiului Oscar. Clipul cu actorul, urmărit de peste 1 milion de fani

related posts

Modifică setările cookies