Cum a surprins-o iubitul pe Andreea Bălan de Ziua Îndrăgostiților! Artista, mai fericită ca niciodată: „Universul îți dă ceea ce ești, așa că fii IUBIRE”


De când l-a cunoscut pe Victor Cornea, Andreea Bălan radiază de fericire! Artista și tenismenul formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc și nu se feresc să-și exprime sentimentele în public sau pe rețelele de socializare. 


Cei doi au celebrat Ziua Îndrăgostiților, iar Victor a suprins-o pe iubita sa cu un buchet imens de trandafiri roșii.

„Întotdeauna să ai speranță și să crezi în magie, dragoste adevărată și fericire, indiferent de dezamăgiri. Universul îți dă ceea ce ești, așa că fii IUBIRE. Iar dragostea adevărată transcende timpul & distanța. nima mea este alături de tine @victorcornea. Întotdeauna!”, a scris Andreea în dreptul imaginilor în care apare cu buchetul de flori primit de la tenismen. 

Artista a postat mai multe imagini alături de Victor Cornea pe contul de Instagram, iar fanii nu au mai contenit cu laudele.

„Cât de frumoși sunteți! Să fiți fericiți 80 de ani împreună!”, „Ești superbă...strălucesti! Succes lui Victor!”, „Happy Valentine’s dragii mei! Victor te iubește cu adevărat, iubirea voastră e binecuvântată”, „Cât de frumos și emoționant! Iubirea e un lucru minunat. Strălucești, Andreea dragă! Radiezi de fericire. Sunteți taare frumoși și tu și Victor!”, „Să fiți fericiți și împliniți o viață întreagă!”, „Victor e un tip atât de mișto, plin de viață, zâmbitor, emană bunătate si liniste, iar tu ești efervescentă, iubitoare și pupacioasă, fericită încât și ochii îți sclipesc, ești atât de luminoasă și liniștită cum nu te-am văzut niciodată. Fiți fericiți minunaților și înconjurați doar de oameni buni fără interese ascunse!!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar contul ei de Instagram numără peste 1,6 milioane de urmăritori. Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația la începutul verii, printr-o postare pe contul de Instagram. Cei doi sunt de nedespărțit, iar tenismenul are o relație minunată și cu fiicele artistei, Ella și Clara. 

Fotografii: Instagram


  • Cum a surprins-o iubitul pe Andreea Bălan de Ziua Îndrăgostiților! Artista, mai fericită ca niciodată: „Universul îți dă ceea ce ești, așa că fii IUBIRE”

related posts

Modifică setările cookies