Cum arată acum actorii principali din serialul-fenomen “Jurnalele Vampirilor”


Nina Dobrev, Ian Somerhalder și Paul Wesley au fost idolii unei generații după ce au prins un rol în “The Vampire Diaries” (Jurnalele Vampirilor), serialul care a ținut cu sufletul la gură milioane de adolescenți din întreaga lume.


Serialul difuzat în perioada 2009-2017 a avut 8 sezoane. Actrița Nina Dobrev, cea care a interpretat rolul Elenei Gilbert, tânăra pentru care s-au luptat frații Salvatore (Ian Somerhalder și Paul Wesley), a părăsit “The Vampire Diaries” după sezonul șase, care a fost difuzat în anul 2015. 

Nina Dobrev

De atunci, Nina Dobrev a prins mai multe roluri în producții de succes în box office-ul american. Actrița născută în Bulgaria s-a transformat într-o femeie superbă și este nelipsită din topul celor sexy actrițe din lume. În 2017, Nina a jucat în filmul Return of Xander Cage alături de Vin Diesel și în pelicula Flatliners. În ianuarie 2019, a debutat ca actriță principală în noul sitcom CBS Fam. În 2020, Nina a primit rolul principal în comedia Love Hard, difuzată de Netflix. 

După ce s-a despărțit de Ian Somerhalder, colegul ei din Jurnalele Vampirilor, Nina a fost extrem de discretă cu viața ei privată. În aprilie 2020, a fost fotografiată de paparazzi alături de Shaun White, un snowborder renumit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Americanul deține recordul de cele mai multe medalii de aur la X-Games și cele mai multe medalii olimpice de aur în snowboard. Nina și-a oficializat relația cu sportivul și pe Instagram, acolo unde postează rar fotografii de cuplu. Cei doi au avut apariții și pe covorul roșu, semn că lucrurile devin din ce în ce mai serioase. 

Pe lângă actorie, Nina Dobrev (33 de ani) este imaginea unor brand-uri de lux și face reclamă la parfumuri și cosmetice. Mai nou, actrița este și antreprenoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Alături de o bună prietenă, Juliane Hough, Nina și-a lansat propria colecție de vinuri. Actrița are o avere de 11 milioane de dolari. 

Ian Somerhalder

La fel de împlinit, mai ales pe plan personal, este și Ian Somerhalder, actorul care l-a interpretat pe Damon în Jurnalele Vampirilor. Actorul în vârstă de 43 de ani s-a căsătorit cu actrița Nikki Reed, cunoscută fanilor pentru rolul din Twilight, în 2015. Doi ani mai târziu, în iulie, cei doi au devenit părinții unui băiețel, botezat Bodhi Soleil. 

La scurt timp după nunta lor, Nikki Reed a declarat într-un interviu că relația lor se bazează pe prietenie și pe o pasiune comună pentru a-i ajuta pe ceilalți. Ian se implică în acțiuni caritabile de tot felul și a pus bazele unei fundații umanitare încă din anul 2010. 

Anul trecut, Ian Somerhalder și colegul Paul Wesley (interpretul lui Stefan din Jurnalele Vampirilor) și-au unit forțele și au lansat pe piață un nou brand de bourbon (whisky american). Ian Somerhalder are o avere de peste 12 milioane de dolari. 

Paul Wesley

Paul Wesley a fost cuplat cu Torrey DeVitto, o altă actriță din Jurnalele Vampirilor. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au divorțat doi ani mai târziu. După Torrey, Paul s-a îndrăgostit de o altă colegă de platou, actrița Phoebe Tonkin. Cei doi s-au despărțit după patru ani de relație. În 2019, actorul de 39 de ani s-a căsătorit în mare secret cu Ines de Ramon, o antrenoare de fitness și influencer apreciat în America.

Actorul apare rar la evenimente, iar ultimul film în care a jucat este Late Bloomer, din 2016. Chiar dacă nu a mai prins roluri mari, Paul a reușit să strângă o avere considerabilă. Potrivit site-urilor de specialitate, averea sa se ridică la 6 milioane de dolari. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E7 | Raluka a descoperit superstarurile îmbuteliate la Domeniile Sâmburești

  • Cum arată acum actorii principali din serialul-fenomen “Jurnalele Vampirilor”

related posts

Modifică setările cookies