Cum arată acum Nicolae Sota, soțul milionar al Nataliei Barbu. Mesajul cântăreței pentru cei care le critică relația


Cântăreața Natalia Barbu (44 ani) și omul de afaceri Nicolae Sota (70 ani) s-au căsătorit în 2011, an în care au devenit și părinții unui băiețel. Căsătoria celor doi i-a surprins pe mulți, mai ales că a avut loc la scurt timp după ce milionarul s-a despărțit de logodnica lui, fotomodelul Adela Chirică, femeia care i-a daruit și ea un băiat. 


Moldoveanca Natalia Barbu este căsătorită cu Nicolae Sota de 12 ani și spune că el este sufletul ei pereche. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 26 de ani, cei doi au o căsnicie fericită. Cel puțin asta afirmă cântăreața. Recent, aceasta le-a transmis un mesaj subtil celor care le critică relația: 

„Tu ești parte din mine și eu parte din tine, suntem Unu. Chiar dacă careva din voi ați fost, sînteți sceptici la o relație ca a noastră, știți ce? Dacă ați vedea mai multă Iubire, Lumină și Frumos în voi, sigur ați fi fericiți. Vă trimitem numai gânduri bune și Iubire”, a scris ea pe pagina ei de socializare facebook. 

În prezent, Natalia se află în vacanță, în Cancun (Mexic), alături de soțul și de fiul ei. 

În 2021, Natalia și Nicolae au devenit și părinții unei fetițe, pe care au numit-o Vera. 

Nicolae Sota mai are un fiu din căsnicia cu Dana Sota. Andrei s-a căsătorit anul trecut, într-un decor de vis, la Palatul Snagov. Dana și Nicolae Sota au fost căsătoriți aproape trei decenii, dar au rămas buni prieteni după divorț. 

La 44 de ani, Natalia Barbu se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Vezi în galeria foto de mai jos cum arată în costum de baie. 

Sursă foto: Facebook/ Natalia Barbu

Vezi și: 

  • Cum arată acum Nicolae Sota, soțul milionar al Nataliei Barbu. Mesajul cântăreței pentru cei care le critică relația

related posts

Modifică setările cookies