Cum arată acum unchiul Ali din serialul Clona. Actorul și-a făcut operații estetice de dragul soției, care este cu 37 de ani mai tânără decât el


La 92 de ani, Stênio Garcia își trăiește a doua tinerețe. Actorul care l-a interpretat pe unchiul Alin în serialul Clona s-a căsătorit a două oară cu o femeie mai tânără decât el cu 37 de ani și, de dragul ei, a recurs la chirurgia plastică.


Personajul jucat de Garcia în „Clona” a fost unul memorabil. Unchiului marocan al lui Jade (Giovanna Antonelli) a fost imediat îndrăgit de fanii serialului, pentru că era jovial și înțelept.

În viața reală, actorul Stênio Garcia are câteva trăsături comune cu unchiul Ali. Este la fel de glumeț și carismatic. El și-a dedicat toată viața profesiei sale. A interpretat peste o sută de personaje la TV, teatru și cinema și spune că nu vrea să se oprească. În plus, are cont de Instagram, prin care ține legătura cu fanii.

Ajuns la 92 de ani, actorul spune că încă are destulă putere pentru muncă.

„Nu m-am gândit niciodată să mă retrag. Vreau să lucrez până în ultima zi a vieții mele. Nu știu dacă mă va opri ceva, dar atâta timp cât voi avea putere, îmi voi folosi corpul în folosul artei. Sunt foarte bine și sănătos”.

În 2009, actorul s-a căsătorit pentru a treia oară cu actrița Marilene Saade, în vârstă de 55 de ani. Femeia este cu 37 de ani mai tânără decât el, practică yoga, este pasionată de artă și modă. Pe lângă activitatea de actriță și speaker, ea gestionează și un profil de Instagram unde internauții pot cumpăra și vinde articole de lux second-hand.

Acum aproximativ un an în urmă, presa din Brazilia scria despre operația estetică pe care Stênio Garcia și-a făcut-o la față. În timp ce mulți l-au judecat, soția îi lua mereu apărarea în interviuri.

Când a împlinit 92 de ani, pe 15 mai, soția i-a dedicat un mesaj emoționant:

„Astăzi este ziua acestui bărbat care împlinește 92 de ani, cu un caracter de luptător, cu realizări fantastice și cu o smerenie greu de văzut în zilele noastre. Întotdeauna am spus că sunt căsătorită cu acel băiat din Mimoso do Sul care a vândut dulciuri în tren pentru a-și ajuta familia. @steniogarciaoficial, pe care toată lumea îl știe prin prisma personajelor jucate este foarte departe de ființa incredibilă care este în realitate. Doar cei care îl cunosc cu adevărat pe Teninho știu ce copil mare este și câtă speranță, bunătate și dragoste este în inima lui…….. M-am căsătorit cu cel mai frumos suflet de pe această planetă. Stenio este lumină, viață, dragoste pentru ceilalți și adesea naiv pentru că este la fel ca un copil, nu are rautate în inimă și, de aceea, dacă cineva îi face ceva eu mă transform într-o fiară. Voi face totul pentru a-l face să ajungă la 100 de ani. Oameni precum @steniogarciaoficial ar trebui să fie nemuritori. Felicitări pentru tot ceea ce ești. Te admir la infinit”, a scris ea pe pagina de socializare.


Actorul are două fiice (Gaya și Cássia) din cea de-a doua căsătorie, cu actrița Clarice Piovesan. 

  • Cum arată acum unchiul Ali din serialul Clona. Actorul și-a făcut operații estetice de dragul soției, care este cu 37 de ani mai tânără decât el

related posts

Modifică setările cookies