Cum arată acum Vanilla Ice, celebrul rapper care cânta ”Ice Ice Baby”


Vanilla Ice, pe numele lui adevărat Robert Van Winnkle, a fost unul dintre cei ascultați cântăreți ai anilor 90, hitul său ”Ice Ice Baby” transformându-l în adevărat star.


Artistul născut în Dallas, acum 54 de ani, și-a luat numele de scenă pe când făcea parte dintr-o trupă de rapperi și dansatori de breakdance, la mijlocul anilor 80. Fiind singurul băiat alb din trupă, a fost poreclit ”Vanilla”. La vârsta de 16 ani, acesta s-a autodenumit Vanilla Ice și a scris o piesă despre el însuși, numită ”Ice Ice Baby”.

După mai multe încercări de a da lovitura cu ajutorul mai multor case de discuri independente, acesta semnează, la începutul anilor 1990 cu SBK Records, o divizie a EMI. 

Pentru că îi plăcea să facă coveruri și să folosească munca altor artiști, acesta a folosit o secvență muzicală a hitului ”Under Pressure”, a lui Queen și David Bowie, iar noua piesa a ajuns pe primele locuri în topurile din Statele Unite. 

La scurt timp, Vanilla a lansat albumul de debut, ”To The Extreme”, care s-a vândut în șapte milioane de copii în SUA și încă alte opt milioane pe plan internațional. 

Cu filmul ”Cool as Ice”, unde joacă alături de modelul Naomi Campbell, cariera lui Vanilla a luat sfârșit pe cât de repede a început. 

Deși a continuat să lanseze single-uri și albume în anii 90 și la începutul anilor 2000, nu a mai avut succes pe plan comercial.

La ora actuală, este în producție un film despre viața și cariera sa, cu actorul Dave Franco în rolul principal.

Foto: Profimediaimages.ro
 
  • Cum arată acum Vanilla Ice, celebrul rapper care cânta ”Ice Ice Baby”

related posts

Modifică setările cookies