Cum arăta Adriana Geamănu înainte să fie cea mai puternică femeie din România: ”Nu am fost dintotdeauna mare”


La ora actuală, Adriana Geamănu, care a făcut o demonstrație de forță vineri, la Românii au talent, are 100 de kilograme.


Vineri seară, la ”Românii au talent”, Adriana Geamănu a arătat de ce este considerată cea mai puternică femeie din România. La 25 de ani și 100 de kilograme, aceasta a fost capabilă să-i care în spate pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, fără nicio problemă. 

Adriana spune că moștenește constituția robustă a părinților și, la un moment, antrenorul său, observându-i calitățile, a îndrumat-o spre competițiile de forță.

La ora actuală, Adriana Geamănu ocupă locul 2 în competiția Arnold Classic Europa, cea mai râvnită de toți sportivii din domeniu și nu numai.

Recent, concurenta de la ”Românii au talent” a postat pe contul său personal de Facebook o fotografie de pe vremea când doar visa să devină ”cea mai puternică din România”. 

”De pe vremurile când câștigam campionate naționale la Kick Boxing. Mi-am dorit să devin mare și puternică (nu am fost dintotdeauna mare) zic că am reușit, însă mereu am să aspir spre mai mult”, a scris Adriana Geamănu în descrirea fotografiei. 

Foto. Facebook

  • Cum arăta Adriana Geamănu înainte să fie cea mai puternică femeie din România: ”Nu am fost dintotdeauna mare”

related posts

Modifică setările cookies