Cum arăta bărbatul Ken înaintea celor 62 de operații estetice


 
S-a operat de peste 60  de ori și a cheltuit o avere pentru asta, însă este veșnic nemulțumit de felul în care arată și nu vrea să se oprească prae curând din transformările  care i-au adus faima.


Înainte de a începe să țină dietă după dietă și să își modifice atât chipul cât și corpul, Rodrigo era un bărbat obișnuit. Dorința de a arată complet diferit nu a fost suficientă pentru a-l face să se apuce serios de sport, iar brazilianul și-a făcut pătrățele abdominale cu ajutorul bisturiului medicului estetician, urmând o mulțime de alte "îmbunătățiri".

 "Este mai ieftin să-ți faci pătrățele pe abdomen cu ajutorul intervențiilor chirurgicale, decât să mergi la sală.", spunea mândru de el bărbatul supranumit brazilianul din plastic.  

 

Transformările sale i-au adus faima, iar de acolo nu a mai fost cale de întoarcere, iar "Ken" este încântat de atenția pe care o primește. Bărbatul a postat pe pagină să de Instagram fotografii în care apare la începutul drumului sau spre a fi o păpușă în mărime naturală, însă unii dintre fanii săi cred că până și în acestea, Rodrigo fusese deja operat.

 

#aqualift #bioplastia #beforeandafter #fillers #deadly #plastic #kendoll #reallifekendoll

O postare distribuită de Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) pe

 

VEZI mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

 

 

  • Cum arăta bărbatul Ken înaintea celor 62 de operații estetice

related posts

Modifică setările cookies