Cum arată Betty, fiica lui Florin Salam, fără strop de machiaj! Imaginile care i-au uimit pe fani


Fiica lui Florin Salam e de-o frumusețe răvășitoare! Betty Salam, pe numele ei adevărat Betty Stoian, a postat pe Instagram un selfie în care apare fără gene false și fără strop de machiaj, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.


Atunci când se machiază, fanii o compară pe frumoasa Betty Salam cu celebra Kim Kardashian. Dacă e să aruncăm un ochi pe profilul de Instagram al tinerei, asemănătarea dintre cele două este izbitoare.

Fiica lui Florin Salam este la fel de frumoasă și atunci când pozează fără strop de machiaj. Cântăreața a postat recent pe contul de Instagram o fotografie în care nemachiată și cu părul necoafat.

“Ești atât de frumoasă!”, “Doamne, ce mămică tânără și frumoasă”, “Tu ești femeia perfectă!”, “Doamne ce frumoasă ești, Betty!”, “Arăți super!” sau “Ești o frumusețe de fată” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratori. 

Betty este căsătorită și are un băiețel adorabil

Mai multe fotografii cu Betty Stoian în galeria foto de mai jos

Betty Salam are 20 de ani și în urmă cu trei ani a fost cerută de nevastă de iubitul ei, Cătălin Vișinescu. Cei doi s-au căsătorit în 2018, an în care solista a și rămas însărcinată. Betty și Cătălin au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. 

Fotografii: Instagram bettyblue.official

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th

 

  • Cum arată Betty, fiica lui Florin Salam, fără strop de machiaj! Imaginile care i-au uimit pe fani

related posts

Modifică setările cookies