Cum arată cei doi fii ai lui Andre Rieu, care l-au făcut pe violonist bunic de cinci ori


Celebrul violonist olandez Andre Rieu e un bunic împlinit la cei 69 de ani. Cei doi fii ai săi sunt căsătoriți și i-au dăruit cinci nepoți.


Andre Rieu e căsătorit din 1975 cu Marjorie Kochmann, o profesoară de limbi străine cu care are doi băieți. Marc și Pierre Rieu sunt artiști, însă niciunul nu a călcat pe urmele tatălui lor. Marc, în vârstă de 40 de ani, e pictor și a făcut o pasiune pentru lucrările lui Vincent van Gogh. Pierre, în vârstă de 37 de ani, este actor și producător, cunoscut pentru aparițiile din Code M, Secrets of War și Andre Rieu: Welcome to my world. 

FOTO: andrerieu.com

Pierre Rieu este fiul mai mic al lui Andre Rieu. Este actor și producător de film și e căsătorit cu producătoarea Eefje van Homberg din anul 2008. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinți pentru cele două fete gemene ale lor. Fetele au fost botezate Linde și Lieke. 

FOTO: harmonyparlor.blogspot.com

Conform site-ului oficial al fanilor lui Andre Rieu, fiul cel mic al violonistului visa să devină avocat. „Cinci săptămâni de universitate mi-au fost de ajuns. Nu mi-au plăcut lecțiile acelea plictisitoare. Dacă lucrezi măcar o dată în culisele unui mare concert, îți vei dori să faci parte din organizare pentru totdeauna”, declara în 2015 Pierre Rieu, care în momentul de față își ajută tatăl în organizarea concertelor.

În timp ce pregătea lansarea unui DVD, Pierre și-a cunoscut actuala soție, care era director de proiect. După ce a muncit patru săptămâni cot la cot pentru lansarea DVD-ului cu muzica lui Andre Rieu, Pierre și-a dat seama că o iubește pe  Eefje van Homberg.

Citește și: Andre Rieu va cânta din nou în România. Ce mesaj are pentru publicul român

Marc Rieu a declarat că și-a dat seama că va deveni artist la vârsta de 11 ani, când a văzut un documentar despre viața pictorului olandez van Gogh. O vreme a cochetat cu magia, însă a ales pictura după ce a primit un set de acuarele și pensule de Moș Crăciun. Astfel, între 1998 și 2006 a studiat Istoria Artei și Arheologia la Nijmegen, Olanda, unde și-a luat și lucrarea de licență.

Chiar dacă nu a ales cariera tatălui său, Marc nu poate picta fără un fundal sonor, de preferat operele lui Andre Rieu. O parte din lucrările sale au ajuns pe coperțile albumelor tatălui său. Într-un interviu, Andre Rieu declara că e foarte mândru de fiul lui cel mare: „Sunt incredibil de mândru de el. Este o persoană romantică și e de părere că orice e posibil. Cred că Marc a moștenit asta de la mine”, a spus violonistul.

Marc Rieu este căsătorit cu Andrea, femeia care a adus pe lume doi băieți și o fată.

Întreaga familie Rieu este foarte discretă și nu are conturi de socializare. În afară de Andre Rieu, ceilalți membri ai familiei abia dacă se afișează în public la evenimente la care participă mass media.

  • Cum arată cei doi fii ai lui Andre Rieu, care l-au făcut pe violonist bunic de cinci ori

related posts

Modifică setările cookies