Cum arată Helena Christensen, fost îngeraș Victoria’s Secret, în lenjerie intimă la 52 de ani


Helena Christensen este unul dintre fotomodele devenite faimoase în anii ’90. Ea face parte din elita modelling-ului internațional alături de nume ca Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Elle MacPherson sau Linda Evanghelista.


Ajunsă la 52 de ani, Helena arată impecabil și nu se sfiește să pozeze sexy. Ea și-a uimit fanii de pe Instagram cu ultima postare. Daneza apare într-o lenjerie intimă, de culoare lila, în timp ce pășește desculță prin zăpadă, într-un cadru de poveste. 

Imaginile cu Helena la pârău, prin zăpadă, au adunat peste 40.000 de like-uri, iar fanii i-au făcut complimente pentru felul în care arată, dar și pentru curajul ei de a sfida frigul în așa ținută.

“Brr...De ce faci asta?”, i-a scris un fan Helenei, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. “Beneficiile pentru sănătate sunt uriașe și nu în ultimul rând pentru că-mi place la nebunie”, i-a răspuns fotomodelul. Anul trecut, Helena postat un videoclip pe Instagram în care face baie într-un părâu din New York, în timp ce ninge.  

Mai multe fotografii cu Helena Christensen în galeria foto de mai jos

Laude a cules și Kuma, un ciobănesc australian de care Helena e nedespărțită. “O adevărată femeie Viking!”, “Regina gheții!”, “Ce curajoasă ești!” “Super Helena”, “Pozele sunt superbe, dar ai grijă acolo”, “Mă ia frigul numai cât mă uit la tine”, “Helena, ești magică! Nu îmbătrânești deloc” sau "Dumnezeule, ce frumusețe!" – sunt câteva dintre comentariile postate de fanii fotomodelului danez. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram HelenaChristensen

Vezi și VIDEO: Tsuki & Zasami au fost ca la ei acasă în Rogue Company - Facem Level (Gen Session) – episodul 17

 

  • Cum arată Helena Christensen, fost îngeraș Victoria’s Secret, în lenjerie intimă la 52 de ani

related posts

Modifică setările cookies