Cum arăta Ioana Filimon în urmă cu 3 ani, când cucerea titlul de Miss România


Ioana Filimon este considerată una dintre cele mai sexy concurentă de la "FERMA".


Cu forme apetisante și un chip senzual, Ioana Filimon a reușit să le stârnească curiozitatea telespectatorilor. Dacă până acum nu era o prezență prea populară, în online, Ioana are deja o galerie impresionantă de admiratori. 

Tânara din Timișoara obișnuiește să posteze fotografii foarte provocatoare pe contul ei de Instagram. În costum de baie, lenjerie intimă din dantelă sau ținute transparente și mulate, Ioana mai lasă puțin loc imaginației pentru fanii săi de pe rețelele sociule. 

În 2016, pe vremea când cucerea titlul de Miss România, Ioana Filimon arăta complet diferit. Cu părul lung, blond platinat,  și calități fizice de necontestat, tânăra bănățeancă a convins juriul că este cea mai frumoasă româncă. 

 Iată mai jos cum arăta Ioana Filimon în urmă cu câțiva ani: 

Foto: Instagram


 

"Vine politia" ????????????????

O postare distribuită de ???? MISS ROMANIA ???? (@ioana_filimon) pe


 

 


 

Rochie : Bianca Drăgușanu

O postare distribuită de ???? MISS ROMANIA ???? (@ioana_filimon) pe

 

Tânăra a mărturisit că a fost multă vreme complexată de buzele ei.  

 

"Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el”, a declarat Ioana Filimon în primul episod din "Ferma". 

 

Happiness comes in waves ❤️

O postare distribuită de ???? MISS ROMANIA ???? (@ioana_filimon) pe

 

 

SIN WITH ME! @stelianpopa @ionela__coman @melissa_glisten @clubbound

O postare distribuită de ???? MISS ROMANIA ???? (@ioana_filimon) pe

 

 

related posts

Modifică setările cookies