Cum arată la 41 de ani Jordana Brewster, partenera lui Paul Walker din seria “Furios și iute”


Jordana Brewster i-a fost parteneră lui Paul Walker pe marele ecran în seria “Furios și iute” și a apărut de nenumărate ori la brațul lui pe covorul roșu. Deși fanii și-ar fi dorit să-i vadă împreună și dincolo de ecran, cei doi actori au fost legați doar de o prietenie sinceră și de lungă durată. 


“Îl iubesc pe Vin Diesel, o iubesc pe Michelle, dar prietenia mea cu Paul a fost cu adevărat specială pentru că el era cel mai tare tip”, a declarat actrița după moartea lui Paul. 

Anul trecut, Jordana a divorțat de soțul ei, producătorul Andrew Form, după 13 ani de căsătorie. Cei doi nu au dezvăluit motivele care au dus la separare, iar actrița a declarat că a rămas în relații amicale cu tatăl celor doi băieți pe care îi are. 

Actrița a oferit un recent un interviu pentru New York Post, în care a vorbit despre noul bărbat din viața ei și planurile de viitor. Chiar dacă a divorțat în 2020, la 40 de ani, Jordana a mărturisit că a fost cel mai bun an din viața ei.

La câteva luni după divorț, actrița s-a cuplat cu Mason Morfit, CEO-ul de la ValueAct Capital, o firmă de investiții din San Francisco. 

“Să te îndrăgostești profund de cineva nou la 40 de ani este minunat”, a mărturisit actrița. 

În ședința foto pe care a realizat-o pentru New York Post, dar și în imaginile pe care le postează pe Instagram, Jordana pare că a oprit timpul în loc. Actrița arată impecabil fără machiaj și are o siluetă de invidiat (Vezi mai jos GALERIA FOTO). Pentru cel mai nou film din seria “Furios și Iute 9”, Jordana a povestit că a luat lecții de taekwondo. Filmul va avea premiera săptămâna viitoare în cinematografele din România. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 

  • Cum arată la 41 de ani Jordana Brewster, partenera lui Paul Walker din seria “Furios și iute”

related posts

Modifică setările cookies