Cum arată Laura Bretan la 7 ani după ce a câștigat Românii au talent


Laura Bretan a ridicat sala în picioare la fiecare apariție la Românii au talent, însă acesta a fost doar începutul carierei sale impresionante. La aproape 7 ani de atunci, micuța soprană s-a transformat într-o domnișoară superbă cu o voce mult mai lucrată decât în adolescență.


Viața Laurei Bretan s-a schimbat radical după ce a câștigat sezonul 6 al show-ului Românii au talent. În același an, 2016, soprana a urcat pe scena America’s Got Talent, unde i-a lăsat fără replică pe jurați. 

De atunci, Laura Bretan este într-o continuă călătorie de dezvoltare personală, de la concerte pe marile scene ale lumii, la emisiuni televizate, convenții și întruniri cu specific religios.

Laura Bretan, care la începutul lunii aprilie va împlini 21 de ani, a fost recent la un eveniment însemnat pentru credincioșii penticostali. Soprana a cântat la eveniment, după care a realizat câteva selfie-uri cu personalități importante ale cultului penticostal.

Sunt recunoscătoare că am făcut parte din Adunarea Națională pentru Rugăciune și Pocăință!! A fost uimitor că am împărțit scena cu bărbați și femei care inspiră atât de mult”, a scris Laura în dreptul unor fotografii postate pe Instagram.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Printre participanți s-a aflat și Jonathan David Cahn, un pastor mesianic, autor și romancier cunoscut pentru romanul său de debut The Harbinger și pentru afirmațiile sale profetice despre fostul președinte al SUA Donald Trump. Cahn a susținut că ascensiunea lui Donald Trump la putere a fost profețită în Biblie.

Laura Bretan nu mai este adolescenta timidă care în 2016 urca pe scena de la Românii au talent, ci o domnișoară superbă, foarte sigură pe ea.

Ești o tânără superbă! Un exemplu minunat pentru tineri”, a scris cineva în comentarii.

Fotografii: @officiallaurabretan

Vezi și VIDEO:

  • Cum arată Laura Bretan la 7 ani după ce a câștigat Românii au talent

related posts

Modifică setările cookies