Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. Fanii de pe Instagram au reacționat imediat


Strălucește ori de câte ori apare pe covorul roșu, întoarce toate privirile pe stradă și este mereu impecabilă în aparițiile televizate. Dar cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj? Răspunsul a venit chiar de la actriță pe contul de Instagram.


Are acasă un titlu de Miss, iar de câțiva ani este nelipsită din topul celor mai frumoase femei din România. Frumusețea ei a fost remarcată și peste Ocean, acolo unde a locuit timp de 13 ani și a luat cursuri de actorie. 

Peste două săptămâni, Monica Bârlădeanu va împlini 42 de ani. Actrița care îi dă viață Carlei în serialul “Vlad” face parte din categoria vedetelor care au curajul să-și arate chipul și fără farduri sau filtre. Frumoasa ieșeancă face furori pe contul de Instagram, nu doar cu pozele în care este machiată și coafată impecabil, ci și cu cele în care apare fără strop de machiaj. 

Actrița, care are un întreg ritual pentru îngrijirea tenului și este o împătimită a tratamentelor faciale, a postat recent pe contul de socializare o fotografie în care apare complet nemachiată. “Simt mereu nevoia să bag un selfie după orice tratament cosmetic”, a scris aceasta pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste 160.000 de fani. Iar reacțiile acestora nu au întârziat să apară. 

“Ești frumoasă naturală și tot mai tânără, felicitări pentru curajul de a te afișa fără machiaj”, “Pentru mine sunteți un exemplu de urmat! Arătați natural și asta apreciez la o femeie!”, “Superbă! Anii te-au făcut mai frumoasă, parcă! Ești ca un vin bun de Bordeaux” sau “Frumoasă fără filtru, așa cum ești tu. Despre asta este frumusețea, despre naturalețe” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani pe pagina actriței.

Mai multe poze cu Monica Bârlădeanu în galeria foto de mai jos

Rugată în trecut să dea câteva sfaturi femeilor, astfel încât să arate şi ele mereu bine, actriţa le-a transmis: “Să-şi îngrijească pielea. E prima care trage semnalul de alarmă că trec anii şi e cel mai fermecător detaliu al femeii”.

Vezi și VIDEO: TikTok dă trendul în muzică!

 

  • Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. Fanii de pe Instagram au reacționat imediat

related posts

Modifică setările cookies