Cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe? Vedeta a fost mereu frumoasă


Monica Tatoiu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă. 


Au apărut fotografii din arhiva personală a acesteia, fotografii care dovedesc asta. Unele poze au aproape 50 de ani, în condițiile în care Monica Tatoiu are 66 de ani împliniți anul trecut. 
 
Vedeta a publicat, la un moment dat, pe Facebook, o fotografie din adolescență, însoțită de textul: „Sunt eu pe vremea când nu era nevoie de hialuronic și voltaren, 1974”, a scris aceasta în dreptul fotografiei alb-negru, citată de ego.ro
 
Într-un podcast - "Fiță cu Adiță", vedeta a vorbit atât despre perioada tinereții și despre aventurile de atunci:
 
„În tinerețe m-am îmbătat și eu, pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine să amesteci, mai ales la petreceri. Petrecerile alea din studenție erau nebune. Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită. Așa că pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă, care mi-a spus: «Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple». Așa că la petrecerile acelea de 600 de oameni beam un deget de whisky și restul apă și așa era toată seara. Nu te amețești. În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare. Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața. Eu niciodată nu am fost mahmură. Mahmureală? Un sex bun de dimineață și un pahar de șampanie. Cui pe cui se scoate. Eu nu prea am fost mahmură."

FOTO: MONICA TATOIU FACEBOOK 

Vezi cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe în Galeria Foto

Vezi și video:

  • Cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe? Vedeta a fost mereu frumoasă

related posts

Modifică setările cookies