Cum arată Natalie Imbruglia la 48 de ani. Cântăreața pare să fi găsit elixirul tinereții


La 48 de ani, Natalie Imbruglia pare să fi găsit elixirul tinereții, căci arată la fel de tânără ca în anii '90. Autoarea hit-ului Torn a fost surprinsă zilele trecute la o strângere de fonduri și a impresionat cu look-ul său.


Cântăreață de origine australiana a fost fotografiata la strângerea de fonduri într-o ținută all black, formata dintr-o rochie scurta, neagra, pantofi stiletto și o jacheta purtata pe umeri. 

Deși are 48 de ani, Natalie Imbruglia reușește să mențină un aer tineresc și a dezvăluit, în trecut, că unul dintre trucurile sale este consumul de apă, folosirea protecției solare și demachierea înainte de culcare. De asemenea, aceasta a declarat în trecut că nu folosește fond de ten, ci preferă, mai degrabă, un bb cream care oferă atât spf, cât și o acoperire ușoară, pentru a masca micile imperfecțiuni.

"Știu că acum am linia mea de îngrijire a pielii, dar cred că ar trebui să bei multă apă, să dormi mult și să faci mișcare.Combinate cu o rutină foarte bună de îngrijire a pielii, acestea sunt cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru pielea ta", a declarat Natalie Imbruglia în timpul unui interviu.

Sursă foto: Getty

Vezi și:


  • Cum arată Natalie Imbruglia la 48 de ani. Cântăreața pare să fi găsit elixirul tinereții

related posts

Modifică setările cookies