Cum arată noua mașină a Vlăduței Lupău. „Faceți cu mâna dacă mă vedeți în trafic”


Vlăduța Lupău și-a completat garajul cu o nouă mașină de lux. Cântăreața le-a împărtășit vestea fanilor ei, pe rețelele sociale. 


Vlăduța Lupău se numără printre cele mai populare interprete de muzică de petrecere din România. Pentru nunțile sau botezurile la care este invitată, ea cere câteva mii de euro, în funcție de orele petrecute. Suma ar putea ajunge la 10.000 de euro pentru o seară, scrie spynews.ro. Vlăduța și soțul ei, Adi Rus, locuiesc într-o casă construită de la zero, într-o zonă bună din apropierea Clujului, care a costat nu mai puțin de 200.000 de euro, potrivit money.ro

Recent, solista le-a spus fanilor că are o nouă mașină. „Faceți cu mâna dacă mă vedeți în trafic”, a scris ea la InstaStory. Noua achizieție este o mașină marca Bentley Continental, care poate depăși 100.000 de euro, în funcție de anul fabricării și dotări. 

Acum doi ani, Vlăduța Lupău a primit cadou o mașină de lux din partea soțului ei, Adi Rus. Este vorba despre o mașină roșie, Mercedes G Class, în valoare de 150.000 de euro. Cântăreața a mai fost văzută la volanul unui Porsche Cayenne, de aproape 80.000 de euro.

 

Sursă foto: Instagram/ Vlăduța Lupău

  • Cum arată noua mașină a Vlăduței Lupău. „Faceți cu mâna dacă mă vedeți în trafic”

related posts

Modifică setările cookies