Cum arată Roxana Nemeș după ce a slăbit. S-a fotografiat în costum de baie


Roxana Nemeș s-a fotografiat în costum de baie, după ce a slăbit. Iată imaginea pe care a postat-o pe rețelele de socializare! 


Roxana Nemeș arată absolut senzațional după ce a slăbit, iar asta nu o spunem noi, ci fanii de pe Instagram. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Acestea au atras un număr mare de like-uri, dar și de comentarii. 

Mai mult decât atât, vedeta a vorbit despre modul în care a reușit să ajungă la o greutate ideală pentru ea însăși.  Se pare că Roxana Nemeș a slăbit datorită faptului că întotdeauna are un program încărcat, care o solicită enorm.

„A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred. De menținut, alerg foarte mult, cred că asta e. Nu pe bandă, acolo mai rar, din păcate, spre rușinea mea, în ultimul timp. Alerg mult la proiecte, de la unul la altul, le fac pe toate, vreau să le fac pe toate. Viața activă e cea mai bună rețetă, pentru că nici nu ai timp să mănânci, uiți. Nu e indicat, nu este foarte sănătos, deși eu mi-am făcut analizele și sunt sănătoasă tun”, a declarat ea pentru o emisiune mondenă.

În ceea ce privește dieta pe care o ține, Roxana Nemeș a menționat că nu există una anume, iar secretul ei este faptul că mănâncă puțin. 

„Important e, părerea mea, cel puțin pe mine asta m-a ajutat, vorbind serios acum, faptul că mănânc, îmi fac toate poftele, dar mănânc puțin, pentru că m-am obișnuit așa, că nu am timp. Atunci când mănânc, nu mai pot să mănânc mult, că simt imediat că mi se taie și atunci e ideal să mănânci ce vrei și să nu te îngrași. Dar puțin, totul cu măsură, în afară de dragoste, acolo nu există măsură, ar trebui să fie peste măsură”, a mai spus ea.

Sursă foto: Roxana Nemeș/Instagram

  • Cum arată Roxana Nemeș după ce a slăbit. S-a fotografiat în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies