Cum arată tatăl Catincăi Roman. Mioara Roman a fost căsătorită cu acesta timp de 12 ani


Înainte de Petre Roman, Mioara Roman a fost căsătorită cu un alt bărbat.


Înainte de căsnicia cu Petre Roman, alături de care are o fiică, pe Oana Roman, Mioara a fost căsătorită cu un alt bărbat. Este vorba despre Iosif Zilahy, care a cucerit-o pe când el avea 27 de ani, iar ea - 19 ani. Din căsnicia lor a rezultat o fiică, Catinca. Cei doi au divorțat pe când aceasta avea șapte luni. Însă, chiar dacă a rămas alături de mama sa, Catinca a avut, de-a lungul vieții, o relației strânsă cu tatăl său biologic. 

Aflați la emisiunea ”La Măruță”, Catinca Roman și Iosif Zilahy au vorbit despre relația lor. ”Tata a fost foarte implicat în viața mea și mie mi se pare că așa ar trebui să stea lucrurile peste tot, cu toată lumea care trece prin situații de genul. Nu i-am simțit lipsa, pentru că a fost alături de mine. În momentul în care am crescut, relația s-a apropiat și mai mult”.

Iosif Zilahy, fost antrenor la echipa națională feminină de scrimă, s-a recăsătorit după divorțul de Mioara Roman, iar Catinca spune că s-a înțeles de minune cu mama vitregă. ”M-am înțeles extraordinar. A fost cea mai bună prietenă a mea. Era o persoană extrem de deschisă și cu foarte mult umor și m-a ajutat foarte mult cu Calina (n.r fiica Catincăi), a stat cu ea când era mică”.

Fostul soț al Mioarei Roman spune că a păstrat legătura cu aceasta: ”Nu foarte intens, dar a rămas o relație civilizată”. 

Catinca adaugă: „Am organizat de curând un eveniment la care i-am invitat pe amândoi și pe Calina. Tata cu mama nu se văzuseră de aproape 20 de ani și am fost chiar curioasă... Nu le-am zis dinainte. Și reacția a fost ca și cum s-ar fi întâlnit alaltăieri ultima dată”.

Foto. Facebook

  • Cum arată tatăl Catincăi Roman. Mioara Roman a fost căsătorită cu acesta timp de 12 ani

related posts

Modifică setările cookies